- annonse -

Fotballsnakkis

Se TV-program fra Fotballsnakkis fra 11-11-2013 her på Nett-tvplay.com

Fotballsnakkis

Legg til som favoritt

Fotballsnakkis er et prateprogram påTV2 Sport som tar for seg de siste, største, og viktigste utviklingene innen fotballsporten, enten det er snakk om overganger, trenerskandaler, opp- og nedrykk, skader, sponsoravtaler, spillertabber eller hva det måtte være.

Fotballsnakkis har tatt lærdom av Google+ og Skype, og i stedet for det tradisjonelle formatet med mennesker i studio, deles skjermen i fire med programlederen i det ene hjørnet og tre inviterte eksperter i de andre. På dette viset diskuteres og analyseres de store nyhetene fra fotballverdenen.

Dette formatet gjør det også mulig å rekruttere fra et litt bredere lag av eksperter og kommentatorer. Dersom du gikk glipp av Fotballsnakkis på TV2Sport kan du selvfølgelig se diskusjonen på nett-tvplay.com i stedet.


 

Se alle episodene av Fotballsnakkis i reprise nå. Fotballsnakkis er et TV-program fra . Fotballsnakkis ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Fotballsnakkis Nett-tv Play -

 

Fotballsnakkis Play: har du gått glipp av Fotballsnakkis? Se alle episodene her. Fotballsnakkis er et TV-program fra . Se alle episodene av  Fotballsnakkis i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Registrer deg gratis for å kunne lagre dine favorittprogrammer. Du får personlige TV-tips og programforslag ut fra hva du foretrekker.


Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens