- annonse -

Suits

Se TV-program fra Suits fra 15-04-2013 her på Nett-tvplay.com

Suits

Legg til som favoritt

Suits er en amerikansk advokatserie som sendes på TV2. Harvey Specter, spilt av Gabriel Macht, er en av New Yorks beste advokater og bestemmer seg for å bringe inn den unge og ambisiøse advokaten Mike Ross, spilt av Patrick J. Adams, som partner i advokatfirmaet.

Problemet er bare at til tross for at han er drivende dyktig, er ikke Mike advokat: han er selvlært og har aldri tatt noen eksamen. Til gjengjeld er han gatesmart som få. Nett-tvplay.com byr på alle episodene av både Suits og andre advokatserier.

I god tradisjon fra Lov og rett i LA og Ally McBeal er advokatdramaet Suits ispedd rikelige mengder humor og absurditeter. 

Se alle episodene av Suits i reprise nå. Suits er et TV-program fra . Suits ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Suits Nett-tv Play -

 

Suits Play: har du gått glipp av Suits? Se alle episodene her. Suits er et TV-program fra . Se alle episodene av  Suits i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Registrer deg gratis for å kunne lagre dine favorittprogrammer. Du får personlige TV-tips og programforslag ut fra hva du foretrekker.


Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens