- annonse -

AF1

Se TV-program fra AF1 fra 23-02-2014 her på Nett-tvplay.com

AF1

AF1 er en ungdomsserie fra NRK og NRK Super som, som så mange slike serier dreier seg om forelskelse og det å høre til. Lisa er en tolvåring som er usedvanlig begavet i klassisk dans. Hun satser knallhardt, men har etterhvert begynt å bli litt lei.

Så treffer hun hiphop-dansegruppa AF1. Navnet står for Alle For Én, og Lisa begynner å fascineres av kulturen og vil gjerne bli med i dansegruppa. Dette gir grobunn for mye drama og intriger, og spørsmålet er om de klarer å leve opp til navnet sitt. Nett-tvplay.com byr på flere dramaserier for ungdom, og AF1 er en av disse.

I 2009 vant AF1 Gullruten for beste nyskapning, og det at dramaet foregår mot et bakteppe av en vital ungdomskultur som spenner fra hiphop og metal til klassisk dans er en forfriskende variant av det evinnelige ungdomsdramaet.

 

Se alle episodene av AF1 i reprise nå. AF1 er et TV-program fra . AF1 ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


AF1 Nett-tv Play -

 

AF1 Play: har du gått glipp av AF1? Se alle episodene her. AF1 er et TV-program fra . Se alle episodene av  AF1 i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens