- annonse -

Aktuelt

Se TV-program fra Aktuelt fra 09-12-2015 her på Nett-tvplay.com

Aktuelt

 
Aktuelt er et debattprogram på NRK2 som ledes av Ole Torp. Aktuelt er skodd over samme lest som resten av NRKs debattprogrammer som Debatten og Dagsnytt 18. Disse programmene går på NRK og NRK2, men er også bare litt av alt det nett-tvplay.com byr på. Aktuelt tar tak i de viktigste sakene på dagsordenen og prøver å skape en opplysende og berikende debatt.

Torp har til tider høstet kritikk for sin kontroversielle debattlederstil, men Aktuelt har likevel godt over 100 000 seere i snitt. Programmet går på NRK2 mandag til onsdag, og sendes i reprise på dagtid dagen etterpå. Du kan også se Aktuelt på internett.

 

Se alle episodene av Aktuelt i reprise nå. Aktuelt er et TV-program fra . Aktuelt ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Aktuelt Nett-tv Play -

 

Aktuelt Play: har du gått glipp av Aktuelt? Se alle episodene her. Aktuelt er et TV-program fra . Se alle episodene av  Aktuelt i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens