- annonse -

Albert Åberg

Se TV-program fra Albert Åberg fra 25-11-2016 her på Nett-tvplay.com

Albert Åberg

Hvem kjenner ikke de klassiske svenske tegnefilmene om Albert Åberg? Serien er basert på bøkene av Gunilla Bergström, og handler om forstadsgutten Albert som bor sammen med den godmodige, om enn til tider litt distanserte, pappaen sin.

Bestevennen til Albert er fantasivennen Skybert. Albert Åberg har blitt sendt jevnlig på NRK helt siden Norgesdebuten i 1980. Noe av populariteten kan nok skyldes hverdagsligheten i historiene. Albert ønsker å gjøre som de voksne, og konkurrerer ofte med pappaen sin om hvem som er flinkest til forskjellige daglige gjøremål.

Men av og til er det om å gjøre å heller få pappa til å leke sammen med Albert. Albert Åberg er et av mange barneprogrammer du kan se via nett-tvplay.com.


 

Se alle episodene av Albert Åberg i reprise nå. Albert Åberg er et TV-program fra . Albert Åberg ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Albert Åberg Nett-tv Play -

 

Albert Åberg Play: har du gått glipp av Albert Åberg? Se alle episodene her. Albert Åberg er et TV-program fra . Se alle episodene av  Albert Åberg i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens