- annonse -

All Worked Up (2)

Se TV-program fra All Worked Up (2) fra 24-04-2013 her på Nett-tvplay.com

All Worked Up (2)

 
All Worked Up er et amerikansk kvasi-dokumentarisk program på TV2 Zebra om folk som på forkjellige vis jobber med å formidle dårlige nyheter: kemnere, parkeringsvakter og biltauere. v510tv Selv om det her er duket for plenty av dramatikk og konflikt er ikke All Worked Up virkelighets-tv, i den forstand at alt foregår foran kamera. I stedet er scenene rekonstruksjoner av det som visstnok skal være reelle situasjoner.

Siden vi her har å gjøre med parkeringsvakter og kemnere sier det seg nesten selv at programmet anbefales til alle som liker å se på krangling blåst ut av enhver proporsjon. All Worked Up er produsert av amerikanske TruTv.

All Worked Up er bare én av mange realityserier tilgnegelig via nett-tvplay.com. I Norge sendes All Worked Up på TV2 Zebra. 

Se alle episodene av All Worked Up (2) i reprise nå. All Worked Up (2) er et TV-program fra . All Worked Up (2) ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


All Worked Up (2) Nett-tv Play -

 

All Worked Up (2) Play: har du gått glipp av All Worked Up (2)? Se alle episodene her. All Worked Up (2) er et TV-program fra . Se alle episodene av  All Worked Up (2) i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens