- annonse -

Barnas supershow

Se TV-program fra Barnas supershow fra 13-06-2015 her på Nett-tvplay.com

Barnas supershow

I Barnas supershow på NRK Super er det barna selv som står for underholdningen. Showet foregår i trehuset til Barnas supershow, og det er barn som er programledere.

Her er forholdet mellom barn og voksne snudd på hodet, og i et av de mest populære segmentene fjernstyrer barna den voksne Oddgeir, og får ham til å snakke til andre voksne slik voksne vanligvis snakker til barn. Her kan barna underholdes samtidig som de lærer å utvikle egen sosiale ferdigheter.

Nett-tvplay.com har en rekke forskjellige barneprogrammer, og Barnas supershow er et av disse. Barnas supershow ble første gang sendt i 2004, og vant samme år Gullruten for både årets nyskapning og årets barne- og ungdomsprogram, en pris programmet vant igjen to år senere, i 2006.
 

Se alle episodene av Barnas supershow i reprise nå. Barnas supershow er et TV-program fra . Barnas supershow ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Barnas supershow Nett-tv Play -

 

Barnas supershow Play: har du gått glipp av Barnas supershow? Se alle episodene her. Barnas supershow er et TV-program fra . Se alle episodene av  Barnas supershow i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens