- annonse -

Boardwalk Empire

Se TV-program fra Boardwalk Empire fra 01-05-2018 her på Nett-tvplay.com

Boardwalk Empire

Den kritikerroste HBO-serien Boardwalk Empire med Steve Buscemi i hovedrollen forteller historien om hvordan Enoch «Nucky» Thompson bygde seg opp til å bli gangsterkongen og ordføreren av turistbyen Atlantic City under forbudstiden i USA.

«Nucky» kommer fra trange kår, men befinner seg etter hvert på toppen av samfunnsstigen og kontrollerer det meste av prostitusjon, gambling, og ikke minst spritsmugling, som foregår i New Jersey. Men utfordrerne står i kø, også fra egne rekker, og det blir fort klart at det er ensomt på toppen.

Boardwalk Empire er et storslått gangsterdrama (første episode ble sågar regissert av Martin Scorsese), og produsent er Terence Winter, som også var sentral under i teamet bak The Sopranos. 

Serien har vunnet en rekke priser, og har fått mye ros, både for det visuelle uttrykket, men også for hvordan en rekke historiske skikkelser blir framstilt underveis. Du kan se Boardwalk Empire på NRK1, NRK3, eller via nett-tvplay.com. 

Se alle episodene av Boardwalk Empire i reprise nå. Boardwalk Empire er et TV-program fra . Boardwalk Empire ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Boardwalk Empire Nett-tv Play -

 

Boardwalk Empire Play: har du gått glipp av Boardwalk Empire? Se alle episodene her. Boardwalk Empire er et TV-program fra . Se alle episodene av  Boardwalk Empire i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens