- annonse -

Brødrene Dal og spektralsteinene

Se TV-program fra Brødrene Dal og spektralsteinene fra 06-12-2015 her på Nett-tvplay.com

Brødrene Dal og spektralsteinene

Brødrene Dal og spektralsteinene er en humorspekket NRK-klassiker fra 1982 til glede for barn og unge i alle aldre. Brødrene Gaus, Roms, og Brummund Dal bygger uforvarende tidsmaskinen Stjernegris som drives av noen mystiske spektralsteiner.

Dermed er det duket for en helsprø reise i tid og rom, og Brødrene Dal er innom alt fra vikingtiden og nybyggertiden i Ville Vesten til oldtidens Egypt. Brødrene Dal og spektralsteinene er, sammen med forgjengeren Brødrene Dal og Professor Drøvels hemmelighet, et stykke norsk tv-historie. Nett-tvplay.com har mange norske tv-programmer tilgjengelig, og Brødrene Dal og spektralsteinene er et av disse.

Hovedrollene er ved Knut Lystad, Lars Mjøen, og Trond Kirkvaag, og den høydramatiske fortellerstemmen er det Tom Mathiesen som står for.

 

Se alle episodene av Brødrene Dal og spektralsteinene i reprise nå. Brødrene Dal og spektralsteinene er et TV-program fra . Brødrene Dal og spektralsteinene ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Brødrene Dal og spektralsteinene Nett-tv Play -

 

Brødrene Dal og spektralsteinene Play: har du gått glipp av Brødrene Dal og spektralsteinene? Se alle episodene her. Brødrene Dal og spektralsteinene er et TV-program fra . Se alle episodene av  Brødrene Dal og spektralsteinene i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens