- annonse -

Byttebaronene

Se TV-program fra Byttebaronene fra 12-06-2013 her på Nett-tvplay.com

Byttebaronene

Byttebaronene er en amerikansk realityserie som følger de to driftige karene Steve McHugh og Antonio Palazzola. Her står byttehandling i sentrum, og det er ikke lov med kontanter.

De to starter med en gjenstand og prøver å bytte til seg en dyrere, for så å bytte den inn, og så videre. For Antonio Palazzola kan forhandlingsprosessen være ekstra vanskelig, siden han lever med Tourettes syndrom. Skal de klare å få maks utbetaling ved på toppen av byttehandelkjeden gjelder det å ha snakketøyet i orden!

De to byttebaronene på TV2 Zebra er drevne kolleger og jobber hardt for å nå målene de har satt seg, uten å bruke en krone underveis. Du kan se alle episodene av Byttebaronene  via nett-tvplay.com. 

Se alle episodene av Byttebaronene i reprise nå. Byttebaronene er et TV-program fra . Byttebaronene ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Byttebaronene Nett-tv Play -

 

Byttebaronene Play: har du gått glipp av Byttebaronene? Se alle episodene her. Byttebaronene er et TV-program fra . Se alle episodene av  Byttebaronene i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens