- annonse -

Dauinger

Se TV-program fra Dauinger fra 05-04-2015 her på Nett-tvplay.com

Dauinger

Dauinger er en norsk spenningsserie for barn og unge på NRK Super. Rita har blitt drept, og det er opp til Steffen, Tobias, og Jasmin å finne ut hvem som står bak. Men få ting er slik de ser ut til, og underveis avdekker ungdommene en rekke hemmeligheter. Dessuten, finnes det egentlig spøkelser?

Dersom du gikk glipp av en episode av Dauinger, kan du se den på nett-tvplay.com når det måtte passe deg. Det er Espen Reboli Bjerke, Jannik Bonnevie, og Hanne Dahle som har hovedrollene. Manuset er av Arne Berggren og basert på bokserien hans ved samme navn.

Berggren har tidligere skrevet en rekke bøker for både barn, ungdommer og voksne, i tillegg til manus for en rekke TV-drama. Dauinger vant Gullruten for beste barne- eller ungdomsprogram i 2013. 

Se alle episodene av Dauinger i reprise nå. Dauinger er et TV-program fra . Dauinger ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Dauinger Nett-tv Play -

 

Dauinger Play: har du gått glipp av Dauinger? Se alle episodene her. Dauinger er et TV-program fra . Se alle episodene av  Dauinger i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens