- annonse -

Dyrevenn

Se TV-program fra Dyrevenn fra 25-02-2019 her på Nett-tvplay.com

Dyrevenn

Dyrevenn er et halvtimes program for barn og unge. Programmet, som du kan se både via nett-tvplay.com og NRK Super, handler som navnet tilsier, om dyr, og da spesielt kjæledyr.

Dyrevenn retter seg spesielt mot barn mellom 8 og 12, og kombinasjonen av gode dyrehistorier, humor, og nyttig lærdom har vist seg å slå godt an.

Dyrevenn er et dokumentarprogram som tar opp mange spørsmål og interessante aspekter ved dyrehold, og spesielt om forholdet mellom mennesker og dyr.

Dyrevenn er like aktuelt og lærerikt for alle: fra barn som har kjæledyr, til de som skulle ønske de hadde. Programleder for Dyrevenn er Geir Hevnskjel Ringvold.
 

Se alle episodene av Dyrevenn i reprise nå. Dyrevenn er et TV-program fra . Dyrevenn ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Dyrevenn Nett-tv Play -

 

Dyrevenn Play: har du gått glipp av Dyrevenn? Se alle episodene her. Dyrevenn er et TV-program fra . Se alle episodene av  Dyrevenn i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens