- annonse -

Elskerinner

Se TV-program fra Elskerinner fra 21-04-2012 her på Nett-tvplay.com

Elskerinner

Elskerinner er en britisk dramaserie som følger fire kvinner gjennom kjærlighet, utroskap, ekteskap, vennskap, og sidesprang. Livet er stadig i endring, men venninnene Katie, Trudi, Siobhan, og Jessica har i hvert fall hverandre, og møtes jevnlig for å sladre og betro seg om sine kjærlighetsliv.

Og disse er kompliserte så det holder! Vi nevner i fleng: enn doktor med et forhold til en gift pasient med en dødelig sykdom, en enke som er overbevist om at ektemannen fremdeles er i live, en kvinne som eksperimenterer med det meste av samlivsformer, og en suksessrik advokat som etter hvert er utro mot ektemannen sin.

Her står med andre ord forviklingene og dramaet i kø. I hovedrollene: Sarah Parish, Sharon Small, Shelley Conn, og Orla Brady. Elskerinner sendes på NRK1, men skulle du ha gått glipp av en episode, eller simpelthen ønsker å se noen om igjen kan du gjøre det når det måtte passe deg via nett-tvplay.com. 

Se alle episodene av Elskerinner i reprise nå. Elskerinner er et TV-program fra . Elskerinner ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Elskerinner Nett-tv Play -

 

Elskerinner Play: har du gått glipp av Elskerinner? Se alle episodene her. Elskerinner er et TV-program fra . Se alle episodene av  Elskerinner i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens