- annonse -

Eva og Adam

Se TV-program fra Eva og Adam fra 04-05-2014 her på Nett-tvplay.com

Eva og Adam

Eva og Adam på NRK Super er en svensk dramaserie for ungdom. Adam Kieslowski begynner i en ny skole. Til å begynne med kjenner han ingen, men etter hvert blir han venn med Eva Strömdahl.

For Adam går vennskapet etter hvert over til forelskelse, og herfra står inntrigene og forviklingene i kø, både mellom Eva og Adam, men også blant vennene Alexander og Annika. Hvem er egentlig forelsket i hvem, og vil de noensinne bli sammen?

Eva og Adam er opprinnelig basert på den svenske tegneserien ved samme navn, ført i pennen av Johan Unenge og Måns Gahrton. TV-serien var en stor hit blant svenske ungdommer.

 

Se alle episodene av Eva og Adam i reprise nå. Eva og Adam er et TV-program fra . Eva og Adam ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Eva og Adam Nett-tv Play -

 

Eva og Adam Play: har du gått glipp av Eva og Adam? Se alle episodene her. Eva og Adam er et TV-program fra . Se alle episodene av  Eva og Adam i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens