- annonse -

Fiffi og blomsterbarna

Se TV-program fra Fiffi og blomsterbarna fra 28-10-2013 her på Nett-tvplay.com

Fiffi og blomsterbarna

 
Fiffi og blomsterbarna er en britisk animasjonsserie for de yngste som handler om Fiffi Forglemmegei og alle vennene hennes.

Fiffi er en livsglad og eventyrlysten blomst, og sammen med vennene, som ikke bare består av andre blomster, men også humler og snegler og en kompostdrevet gressklipper (!), opplever hun mye spennende i blomsterenga. Denne animasjonsserien er både morsom og lærerik. Mannen bak Fiffi og blomsterbarna er Keith Chapman, som tidligere har laget velkjente Byggmester Bob. Siden debuten i 2005, har det blitt produsert over 100 episoder av serien.

Skulle du ha gått glipp av noen av episodene på NRK Super, er alle tilgjengelige via nett-tvplay.com.


 

Se alle episodene av Fiffi og blomsterbarna i reprise nå. Fiffi og blomsterbarna er et TV-program fra . Fiffi og blomsterbarna ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Fiffi og blomsterbarna Nett-tv Play -

 

Fiffi og blomsterbarna Play: har du gått glipp av Fiffi og blomsterbarna? Se alle episodene her. Fiffi og blomsterbarna er et TV-program fra . Se alle episodene av  Fiffi og blomsterbarna i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens