- annonse -

Fjellgården i Trollheimen

Se TV-program fra Fjellgården i Trollheimen fra 20-03-2016 her på Nett-tvplay.com

Fjellgården i Trollheimen

Fjellgården i Trollheimen er en dokumentardramaserie fra NRK som handler om den sju år gamle jenta som bor på fjellgården Kårvatn, oppe i Trollheimen i Nordmøre. Her bor hun sammen med to yngre søsken, foreldre, og besteforeldre.

Fjellgården i Trollheimen følger Oda og livet på gården gjennom fire årstider, og gir et unikt innblikk i hvordan livet fortoner seg på en slikt sted, og hvordan det er å leve så tett på så storslagen natur som det en finner i Trollheimen.

Konseptet er på mange måter Valdres Teens møter Der ingen skulle tru nokon kunne bu, om enn tilpasset den yngre garde, men Fjellgården i Trollheimen er også et typisk program hele familien kan kose seg med. Du kan se alle episodene av Fjellgården i Trollheimen på nett-tvplay.com.

 

Se alle episodene av Fjellgården i Trollheimen i reprise nå. Fjellgården i Trollheimen er et TV-program fra . Fjellgården i Trollheimen ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Fjellgården i Trollheimen Nett-tv Play -

 

Fjellgården i Trollheimen Play: har du gått glipp av Fjellgården i Trollheimen? Se alle episodene her. Fjellgården i Trollheimen er et TV-program fra . Se alle episodene av  Fjellgården i Trollheimen i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens