- annonse -

NRK3 Nett-TV NRK3 Nett-TV

Nurse Jackie
03:30
Nurse Jackie

Nurse Jackie

Nurse Jackie er en kritikerrost serie fra Showtime som handler om akuttsykepleieren Jackie Peyton. Hun er en sterk og utradisjonell kvinne, og en drivende dyktig sykepleier. Samtidig er hun også over gjennomsnittet glad repseptbelagte medisiner, noe som kan gjøre hverdagen vanskelig å balansere.

Og da har vi ikke en gang nevnt kjærlighetslivet! Serien har fått mye velfortjent ros for sine utradisjonelle valg, og er en av mange høykvalitetsserier du kan se via nett-tvplay.com. I hovedrollen som Jackie Peyton finner vi Edie Falco, som tidligere har høstet veldig gode kritikker for sin rolle som Carmela Soprano i den kritikerroste tv-serien The Sopranos.

I 2010 vant hun en Emmmy for rollen sin i Nurse Jackie. Serien sendes på NRK1.
 

Nurse Jackie - NRK3 Nett-TV

- annonse -

NRK3 Nett-tv, tv play. Programmer fra i dag og i går og alle programmene fra NRK3 fra A-Å på et sted. Alle program fra NRK3 på 1 side. Se alle tilgjengelige TV-program fra NRK3 i reprise nå. NRK3 nett-tv play,

Alle NRK3 TV-programmer fra A til Å

   

- annonse -


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens