- annonse -

Fotballsnakkis

Se TV-program fra Fotballsnakkis fra 11-11-2013 her på Nett-tvplay.com

Fotballsnakkis

Fotballsnakkis er et prateprogram påTV2 Sport som tar for seg de siste, største, og viktigste utviklingene innen fotballsporten, enten det er snakk om overganger, trenerskandaler, opp- og nedrykk, skader, sponsoravtaler, spillertabber eller hva det måtte være.

Fotballsnakkis har tatt lærdom av Google+ og Skype, og i stedet for det tradisjonelle formatet med mennesker i studio, deles skjermen i fire med programlederen i det ene hjørnet og tre inviterte eksperter i de andre. På dette viset diskuteres og analyseres de store nyhetene fra fotballverdenen.

Dette formatet gjør det også mulig å rekruttere fra et litt bredere lag av eksperter og kommentatorer. Dersom du gikk glipp av Fotballsnakkis på TV2Sport kan du selvfølgelig se diskusjonen på nett-tvplay.com i stedet.


 

Se alle episodene av Fotballsnakkis i reprise nå. Fotballsnakkis er et TV-program fra . Fotballsnakkis ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Fotballsnakkis Nett-tv Play -

 

Fotballsnakkis Play: har du gått glipp av Fotballsnakkis? Se alle episodene her. Fotballsnakkis er et TV-program fra . Se alle episodene av  Fotballsnakkis i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens