- annonse -

Franklin og vennene

Se TV-program fra Franklin og vennene fra 22-03-2017 her på Nett-tvplay.com

Franklin og vennene

   
Skilpadden Franklin, er en snodig liten kar som barn simpelthen elsker. Serien sendes av NRK.

Franklin prøver å forstå seg på verdenen som omgir han og forventer vel at verden skal forstå seg på han også. Han liker alltid å utforske nye ting, hvordan de virker, og han og vennene hans finner alltid på nye sprell og livene deres er aldri kjedelig. Han er nok litt naiv, som unger flest, men han er også ganske smart, som for eksempel I episoden “ Franklins Robot”, der han og vennen hans, Rev, bestemmer seg for å bygge en robot som gjør alt de ber ham om.

Tingene går ikke helt etter planen og Franklin lærer at alle ting I livet ikke alltid er fullt så enkle som først antatt.

 

Se alle episodene av Franklin og vennene i reprise nå. Franklin og vennene er et TV-program fra . Franklin og vennene ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Franklin og vennene Nett-tv Play -

 

Franklin og vennene Play: har du gått glipp av Franklin og vennene? Se alle episodene her. Franklin og vennene er et TV-program fra . Se alle episodene av  Franklin og vennene i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens