- annonse -

Gjenferdene på Ainsbury

Se TV-program fra Gjenferdene på Ainsbury fra 19-01-2014 her på Nett-tvplay.com

Gjenferdene på Ainsbury

Gjenferdene på Ainsbury er en australsk-britisk dramaserie for ungdom som sendes på NRK Super. Her er alt som trenges for å fenge unge romantikere: De tre søstrene Rebecca, Sophie, og Hazel døde en gang på attenhundretallet, og når gjenferdene deres kommer tilbake ett hundre og femti år senere har barndomshjemmet blitt gjort om til kostskole.

De kan ikke gi seg til kjenne som spøkelser, og blir derfor elever ved skolen. Klarer de å tilpasse seg alle forandringene både verden og hjemmet har gått gjennom?

Gikk du glipp av en episode av Gjenferdene på Ainsbury kan du se den via nett-tvplay.com. 

Se alle episodene av Gjenferdene på Ainsbury i reprise nå. Gjenferdene på Ainsbury er et TV-program fra . Gjenferdene på Ainsbury ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Gjenferdene på Ainsbury Nett-tv Play -

 

Gjenferdene på Ainsbury Play: har du gått glipp av Gjenferdene på Ainsbury? Se alle episodene her. Gjenferdene på Ainsbury er et TV-program fra . Se alle episodene av  Gjenferdene på Ainsbury i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens