- annonse -

Gjett med Jess

Se TV-program fra Gjett med Jess fra 15-02-2017 her på Nett-tvplay.com

Gjett med Jess

 
Gjett med Jess er en britisk animasjonsserie om katten Jess som bor på bondegården Greendale. De beste vennene til Jess er en hest, en rosa kanin, en frosk, og to hvalper.

Dersom navnet Jess høres kjent ut, er det fordi at dette er faktisk den gamle katten til Postmann Pat. Hver episode dreier seg om et enkelt spørsmål Jess må prøve å finne svaret på, og følger et format spesielt rettet mot de mellom to og fire. Spørsmålene dreier seg ofte om naturvitenskap og verden rundt oss, og Jess og vennene finner svar ved å følge en bestemt formel: formulere et spørsmål, teste hypoteser, og til slutt finne en løsning. Denne formelen er ment til å oppmuntre barn til å utforske verden rundt seg.

Gjett med Jess er tilgjengelig på NRK Super, samt nett-tvplay.com. Så langt har det blitt spilt inn 52 episoder av den populære serien. 

Se alle episodene av Gjett med Jess i reprise nå. Gjett med Jess er et TV-program fra . Gjett med Jess ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Gjett med Jess Nett-tv Play -

 

Gjett med Jess Play: har du gått glipp av Gjett med Jess? Se alle episodene her. Gjett med Jess er et TV-program fra . Se alle episodene av  Gjett med Jess i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens