- annonse -

Hele Norge baker

Se TV-program fra Hele Norge baker fra 09-03-2014 her på Nett-tvplay.com

Hele Norge baker

Hele Norge Baker har vært en suksess for TV3, som plutselig fant seg i spissen for bakefeberen som har gått over Norge i det siste. Hele Norge Baker seilte nemlig opp som et av TV3s mest populære programmer, og har slått spesielt godt an blant kvinner mellom 30 og 39.

Kanskje ikke så rart: Tolv glade amatører konkurrerer om hvem som er den beste bakeren, og i løpet av en sesong er de innom alt fra surdeigsbrød til marsipankake og kokosmakroner. Med andre ord er det også mulig for seerne å plukke opp enkelte gode ideer for kjøkkenet.

Hele Norge Baker er basert på det britiske konseptet The Great British Bake-off, og kan minne litt om den konkurrerende virkelighetsserien Kakekrigen på Fem.

Du kan se både Hele Norge Baker og Kakekrigen via nett-tvplay.com. Programleder er Line Verndal og fagdommerne er Øyvind Lofthus og Pascal Dupuy.
 

Se alle episodene av Hele Norge baker i reprise nå. Hele Norge baker er et TV-program fra . Hele Norge baker ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Hele Norge baker Nett-tv Play -

 

Hele Norge baker Play: har du gått glipp av Hele Norge baker? Se alle episodene her. Hele Norge baker er et TV-program fra . Se alle episodene av  Hele Norge baker i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens