- annonse -

Helt hekta

Se TV-program fra Helt hekta fra 23-04-2015 her på Nett-tvplay.com

Helt hekta

I den kanadiske animasjonsserien Helt Hekta på NRK Super står surfingen i sentrum. Vi treffer en gjeng ungdommer som har sommerjobb på et hotell i et realt surfeparadis, og de vil jo naturlig nok heller være ute i bølgene dagen lang enn å drive hotell.

Men trass i hard jobbing på et kårni hotell ser dette ut til å bli drømmesommeren: første gang hjemmefra og masse bra surfing på fridager! Du kan se en rekke forskjellige animasjonsserier for barn og unge via nett-tvplay.com, og Helt Hekta er en av disse.

Lurer du på hvorfor alle i Helt Hekta snakker Stavangerdialekt? Det er fordi det er i Stavanger du finner det største surfemiljøet i Norge, selv om handlingen, i alle fall etter bekledningen å dømme, neppe foregår på Jærstrendene.
 

Se alle episodene av Helt hekta i reprise nå. Helt hekta er et TV-program fra . Helt hekta ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Helt hekta Nett-tv Play -

 

Helt hekta Play: har du gått glipp av Helt hekta? Se alle episodene her. Helt hekta er et TV-program fra . Se alle episodene av  Helt hekta i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens