- annonse -

Hvilket liv!

Se TV-program fra Hvilket liv! fra 29-07-2014 her på Nett-tvplay.com

Hvilket liv!

Hvilket liv! er en britisk situasjonskomedie om den gretne tannlegen Ben Harper, spilt av Robert Lindsay, og den nesten like sure kona Susan, spilt av veteranen Zoë Wanamaker.

Sammen har de tre barn: Nick, Janey, og Michael. Ben ønsker stort sett å være i fred, og lar, så langt det er mulig, barna styre med sitt. Susan er på sin side en kontrollfrik som ikke klarer å slappe av med mindre hun kan styre barna (og mannen) ned til minste detalj.

Med andre ord: her er det duket for konflikt!  Hvilket liv! sendes på NRK, men du kan også se både denne og andre komiserier via nett-tvplay.com. Det har blitt produsert totalt elleve sesonger av Hvilket liv!, og serien har vunnet Rose d’Or-prisen for beste situasjonskomedie. 

Se alle episodene av Hvilket liv! i reprise nå. Hvilket liv! er et TV-program fra . Hvilket liv! ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Hvilket liv! Nett-tv Play -

 

Hvilket liv! Play: har du gått glipp av Hvilket liv!? Se alle episodene her. Hvilket liv! er et TV-program fra . Se alle episodene av  Hvilket liv! i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens