- annonse -

Idol: Finale!

Se TV-program fra Idol: Finale! fra 17-05-2013 her på Nett-tvplay.com

Idol: Finale!

Idol er en sangkonkurranse på TV2, hvor ukjente sangere får muligheten for å vise seg fram for et profesjonelt dommerpanel. Vinneren stikker av med platekontrakt, noe som vel burde få fart på sangkarrieren.

I begynnelsen av serien blir en rekke mennesker på forskjellig talentnivå (som regel har de uansett høy underholdningsverdi) plukket ut som deltakere fra landsdekkende auditions. Disse må gradvis elimineres, både av dommerpanelet, men også av tv-publikum som kan stemme sine favoritter videre ved hjelp av mobiltelefonen.

Et ekstra spenningsmoment er at dommerne har rett til å sende sine favoritter tilbake i konkurransen som såkalte «Wild Cards».

Etter sangtevlinger innen mange forskjellige sjangre står den beste igjen. Idol: Finale!  er selve høydepunktet hvor sesongens vinner av Idol blir kåret. Dersom du gikk glipp av finalen kan du se den via nett-tvplay.com. Idol har vært starten på en rekke kjendiskarrierer, som Kurt Nilsen, Tone Damli, Margaret Berger, og Kjartan Salvesen for å nevne noen, og enkelte av disse har senere kommet tilbake som medlemmer av dommerpanelet.

Programleder er Stian Blipp som i 2013 ble belønnet for innsatsen med Gullrutens prestisjetunge publikumspris. Idol er basert på det britiske konseptet Pop Idol.
 

Se alle episodene av Idol: Finale! i reprise nå. Idol: Finale! er et TV-program fra . Idol: Finale! ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Idol: Finale! Nett-tv Play -

 

Idol: Finale! Play: har du gått glipp av Idol: Finale!? Se alle episodene her. Idol: Finale! er et TV-program fra . Se alle episodene av  Idol: Finale! i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens