- annonse -

Insider

Se TV-program fra Insider fra 09-04-2013 her på Nett-tvplay.com

Insider

Insider er en norsk dokumentarserie som sendes på Max. Serien satser på å ta seerne med ned i Norges underverden, og avslører skyggesider de færreste av oss har erfaring med. Insider er Max sitt første egenproduserte program, og allerede første episode satte seerrekord for kanalen.

Insider sin tilnærming er en blanding av flue på veggen i undergrunnen og konfrontasjon: i første sending fulgte programmet en kjent spritsmugler over norgesgrensa for å filme smuglervirksomheten hans, og i en senere episode valgte programmet å navngi en pedofil Oslo-psykolog, noe som utløste stor debatt.

I enkelte tilfeller bruker Insider også skjult kamera for å komme inn i ellers lukkede miljøer. Programleder er dokumentar- og krimforfatter Stein Morten Lier, sønn av tidligere politiinspektør Leif A. Lier. Insider er bare ett av de mange forskjellige tv-programmene du kan se via nett-tvplay.com.
 

Se alle episodene av Insider i reprise nå. Insider er et TV-program fra . Insider ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Insider Nett-tv Play -

 

Insider Play: har du gått glipp av Insider? Se alle episodene her. Insider er et TV-program fra . Se alle episodene av  Insider i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens