- annonse -

Interiørhelvete

Se TV-program fra Interiørhelvete fra 25-10-2012 her på Nett-tvplay.com

Interiørhelvete

Interiørhelvete er en realityserie fra BBC hvor deltakerne, unge par uten økonomisk evne til å finansiere det selv, får penger og hjelp til å fikse opp boligen. Det hele foregår på en betingelse som kan minne om Brura blei lura og Hjelp, han pusser opp!: Den ene parten må reise vekk, og får ikke ha noen som helst innflytelse over oppussingsprosessen.

Han eller hun får heller ikke se boligen før den er ferdig. Partene er ikke nødvendigvis samkjørte når det kommer til smak, og det er her livsstilsdokumentaren henter mesteparten av dramatikken: hvor godt kjenner de hverandre egentlig, og hva vil de synes om partneren sine interiørvalg? Du kan se Interiørvalg på NRK3 eller via nett-tvplay.com.
 

Se alle episodene av Interiørhelvete i reprise nå. Interiørhelvete er et TV-program fra . Interiørhelvete ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Interiørhelvete Nett-tv Play -

 

Interiørhelvete Play: har du gått glipp av Interiørhelvete? Se alle episodene her. Interiørhelvete er et TV-program fra . Se alle episodene av  Interiørhelvete i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens