- annonse -

Jimmys matfabrikk

Se TV-program fra Jimmys matfabrikk fra 14-10-2013 her på Nett-tvplay.com

Jimmys matfabrikk

Dokumentarserien Jimmys matfabrikk handler om det vi spiser. Bonden Jimmy Doherty, en barndomsvenn av Jamie Oliver, ser nærmere på hvordan maten vi kjøper på supermarkedet og på gatekjøkkenet er satt sammen, og prøver å gjenskape denne hjemme ved hjelp av vanlige kjøkkenredskaper.

Det handler selvsagt litt om tilsetningsstoffer, men også om matlaging, kjøkkentriks, og vitenskapen som ligger bak masseprodusert mat, alt servert med en god porsjon sunt bondevett. Jimmys matfabrikk gjør at du ikke ser på mathyllene i supermarkedet med de samme øynene igjen!

Gikk du glipp av en episode på Jimmys matfabrikk på NRK2, kan du se den via nett-tvplay.com.
 

Se alle episodene av Jimmys matfabrikk i reprise nå. Jimmys matfabrikk er et TV-program fra . Jimmys matfabrikk ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Jimmys matfabrikk Nett-tv Play -

 

Jimmys matfabrikk Play: har du gått glipp av Jimmys matfabrikk? Se alle episodene her. Jimmys matfabrikk er et TV-program fra . Se alle episodene av  Jimmys matfabrikk i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens