- annonse -

Karl III

Se TV-program fra Karl III fra 31-03-2012 her på Nett-tvplay.com

Karl III

Karl III er en oppfølger til Karl & Co, som i sin tur var en oppfølger til TV2s gedigne komisuksess Mot i Brøstet. Karl, spilt av Nils Vogt, har, takket være kløktig svenskehandel, etter hvert gjort det godt i livet, og har flyttet ut fra leiligheten i bygården, og ned på Aker Brygge sammen med kona Agnes Marie, spilt av Nina Woxholt, og butleren Roy.

Hvordan skaperne klarte å overtale Bjørn Sundquist til å ta på seg rollen som sistnevnte forblir et mysterium, men det klarte de altså. Som de foregående er også Karl III produsert av Tore Ryen og bærer preg av hans sans for folkelig humor, men det nye her er at serien er tatt opp uten publikum i studio, og uten at studiolatter har blitt lagt på i etterkant.

Serien ble sablet ned av kritikerne, og koblet med mangelen på seere ble Karl III lagt på hylla etter bare en sesong. Dersom du skulle ønske det, kan du selvsagt se Karl III via nett-tvplay.com når det måtte passe deg.
 


 

Se alle episodene av Karl III i reprise nå. Karl III er et TV-program fra . Karl III ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Karl III Nett-tv Play -

 

Karl III Play: har du gått glipp av Karl III? Se alle episodene her. Karl III er et TV-program fra . Se alle episodene av  Karl III i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens