- annonse -

Kometkameratene

Se TV-program fra Kometkameratene fra 22-06-2013 her på Nett-tvplay.com

Kometkameratene

Kometkameratene er en norsk dokkeserie for barn som handler om en gruppe vennligsinnede romvesener som svever i et romskip over jorden. De har fått i oppdrag å utforske livet her nede, og må stadig sende ned en patrulje for å forstå mer av menneskets gjøren og laden.

Dermed skal mulighetene være til stede for at barna også kan lære noe nytt. Matlaging er også noe romvesnene driver med på jevnlig basis, og som regel innebærer dette at de må sende en ny patrulje til jorda for å plukke opp ingredienser.

Musikk er også populært om bord i romskipet, noe som resulterer i en ny musikkvideo om et nytt tema for hver episode. NRKs populære barne-tvserie Kometkameratene er også tilgjengelig via nett-tvplay.com. 

Se alle episodene av Kometkameratene i reprise nå. Kometkameratene er et TV-program fra . Kometkameratene ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Kometkameratene Nett-tv Play -

 

Kometkameratene Play: har du gått glipp av Kometkameratene? Se alle episodene her. Kometkameratene er et TV-program fra . Se alle episodene av  Kometkameratene i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens