- annonse -

Korrespondenten

Se TV-program fra Korrespondenten fra 08-11-2013 her på Nett-tvplay.com

Korrespondenten

Korrespondentane er et svensk samfunns- og aktualitetsprogram som tar opp globale spørsmål og problemstillinger ved å gå tett inn på de menneskene det gjelder. Dette er et utenriksmagasin som ofte går ned på «gatenivå» for å vise hvordan fenomener i nyhetsbildet virker inn på vanlige liv.

Det hele gjennomføres i en tone som er både nysgjerrig og engasjert. Samtidig, som navnet kanskje tilsier, viker ikke Korrespondentane unna å vise fram både de som lager innslagene og måten de blir laget på. Korrespondentane er et av mange utenriks- og nyhetsmagasiner du kan se via nett-tvplay.com. 

Korrespondentane er  produsert av SVT og regnes som et av Sveriges beste utenriksprogrammer. I Norge sendes Korrespondentane av NRK.

 

Se alle episodene av Korrespondenten i reprise nå. Korrespondenten er et TV-program fra . Korrespondenten ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Korrespondenten Nett-tv Play -

 

Korrespondenten Play: har du gått glipp av Korrespondenten? Se alle episodene her. Korrespondenten er et TV-program fra . Se alle episodene av  Korrespondenten i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens