- annonse -

Kurt - en ukjent helt

Se TV-program fra Kurt - en ukjent helt fra 26-05-2014 her på Nett-tvplay.com

Kurt - en ukjent helt

Kurt – en ukjent helt er en dansk dramaserie om sju år gamle Kurt som er litt forelsket i Kamille og ikke vet hvordan han skal få henne til å synes at han er tøff, og uanset hva han bedriver av heltegjerninger er det ingen som får det med seg eller tror på ham.

Episodene er enkeltstående, men skulle du ha gått glipp av en episode av Kurt – en ukjent helt på NRK Super, kan du selvsagt se alle episodene på nett-tvplay.com. Bjarke de Koning har hovedrollen som Kurt, og det er Lars Olav Lian Brynhildsen som er den norske fortelleren.


 

Se alle episodene av Kurt - en ukjent helt i reprise nå. Kurt - en ukjent helt er et TV-program fra . Kurt - en ukjent helt ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Kurt - en ukjent helt Nett-tv Play -

 

Kurt - en ukjent helt Play: har du gått glipp av Kurt - en ukjent helt? Se alle episodene her. Kurt - en ukjent helt er et TV-program fra . Se alle episodene av  Kurt - en ukjent helt i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens