- annonse -

Lesekorpset

Se TV-program fra Lesekorpset fra 15-05-2014 her på Nett-tvplay.com

Lesekorpset

 
Lesekorpset er et norsk barneprogram som oppmuntrer barna til å begynne å utforske bokstaver fra en tidlig alder. Hver episode handler om en ny bokstav. Hvilke lyder hører til de forskjellige bokstavene?

Og hvilke ord kommer stavemaskinen opp med i dag? Programmet sendes på NRK Super, men du kan også se det når det måtte passe deg via nett-tvplay.com.  Lesekorpset er veldig lærerikt og stimulerer de små grå hos de små, samtidig som det er basert på lek og moro.

Lystbasert læring er nok noe av grunnen til at Lesekorpset er så pass populært blant de voksne også.
 

Se alle episodene av Lesekorpset i reprise nå. Lesekorpset er et TV-program fra . Lesekorpset ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Lesekorpset Nett-tv Play -

 

Lesekorpset Play: har du gått glipp av Lesekorpset? Se alle episodene her. Lesekorpset er et TV-program fra . Se alle episodene av  Lesekorpset i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens