- annonse -

Luksusfellen Sverige

Se TV-program fra Luksusfellen Sverige fra 03-08-2016 her på Nett-tvplay.com

Luksusfellen Sverige

Luksusfellen Sverige er den svenske originalversjonen av Gullrutenvinneren fra 2010, den populære realityserien Luksusfellen. Begge versjonene sendes på TV3, og du kan også se dem på nett-tvplay.com.

Luksusfellen er en del av den nye tv-trenden rundt det som kalles «helpertainment», som er en slags blanding av livsstilsprogram og reality-serie. I Luksusfellen Sverige møter vi mennesker som har mistet kontrollen over egen økonomi og livssituasjon, og trenger hjelp til å få livet på rett kjøl igjen.

I hvert program blir problemet først utredet før to privatøkonomer kommer inn og veileder deltakerne i hvordan de kan ta tilbake den økonomiske kontrollen. Luksusfellen Sverige vant den svenske tv-prisen «Kristallen» for årets livsstilsprogram to år på rad: i 2007 og 2008.
 

Se alle episodene av Luksusfellen Sverige i reprise nå. Luksusfellen Sverige er et TV-program fra . Luksusfellen Sverige ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Luksusfellen Sverige Nett-tv Play -

 

Luksusfellen Sverige Play: har du gått glipp av Luksusfellen Sverige? Se alle episodene her. Luksusfellen Sverige er et TV-program fra . Se alle episodene av  Luksusfellen Sverige i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens