- annonse -

Masha og Mishka

Se TV-program fra Masha og Mishka fra 02-04-2018 her på Nett-tvplay.com

Masha og Mishka

 
Masha og Mishka er en russisk tredimensjonal animasjonsserie for barn som går på NRK Super. Masha er en livlig rampejente, og Mishka er en glad og stort sett veldig tålmodig bjørn.

Den tidligere sirkusbjørnen liker best ro og fred, men klarer sjelden å vri seg unna innfallene til den sjarmerende villstyringen Masha. Sammen er de bestevenner, og kommer stadig opp i nye eventyr.

Masha og Mishka er løselig basert på et gammelt russisk folkeeventyr om en jente som treffer en bjørn i skogen, og har slått godt an i Russland. Nett-tvplay.com byr på mye barne-tv, og Masha og Mishka er et av mange barneprogrammer du kan se her.
 

Se alle episodene av Masha og Mishka i reprise nå. Masha og Mishka er et TV-program fra . Masha og Mishka ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Masha og Mishka Nett-tv Play -

 

Masha og Mishka Play: har du gått glipp av Masha og Mishka? Se alle episodene her. Masha og Mishka er et TV-program fra . Se alle episodene av  Masha og Mishka i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens