- annonse -

Med hjartet på rette staden

Se TV-program fra Med hjartet på rette staden fra 07-01-2020 her på Nett-tvplay.com

Med hjartet på rette staden


 
Med bortimot en million seere I Norge og opp I mot nesten 18 millioner I Storbritannia, er ”Med hjartet på rette staden” (originaltittel: Heartbeat) helt klart tidenes mest sette britiske dramaserie. Serien ble første gang sendt av  ITV 10. april 1992 og siste episode ble sendt 12. september 2010. r042tv

Med hjartet på rette staden”, som I Norge sendes på NRK , omhandler livet til politikonstabel Nick Rowan og de andre I denne lille fiktive landsbygden Aidensfield I Yorkshire med blant andre Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard og Juliette Gruber på rollelisten. Dette er en humørfylt og sterk dramaserie som er spekket med god gammel 60 talls-musikk, og serien er forøvrig basert på bøkene i Constable-serien som er skrevet av forfatteren, Nicholas Rhea.

Etter mange konflikter er serien foreløpig blitt stoppet, noe som har ført til mange protester av ivrige tilhengere, ikke minst I Yorkshire-regionen der serien er blitt filmet og hvor Heartbeat-settet har hatt enormt stor betydning for turistnæringen og dernest den lokale økonomien. “

Sjukehuset i Aidensfield” er seriens videreføring som tidligere har blitt sendt på NRK.
Seriens priser og nominasjoner:          
1995 Nominert til Årets program av ITV (TRIC Award) – Vant

1998 Nominert til Årets program av ITV
1998 Nominert til Årets program av ITV – National Television Award – mest populære nykommer
1999 Beste prime time drama vant
2007 Beste europeiske drama (stemt frem i NRKs Topp 10)
2008 Beste britiske drama (nominert av ITV) vant

Se alle episodene av Med hjartet på rette staden i reprise nå. Med hjartet på rette staden er et TV-program fra . Med hjartet på rette staden ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Med hjartet på rette staden Nett-tv Play -

 

Med hjartet på rette staden Play: har du gått glipp av Med hjartet på rette staden? Se alle episodene her. Med hjartet på rette staden er et TV-program fra . Se alle episodene av  Med hjartet på rette staden i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens