- annonse -

Nattpatruljen

Se TV-program fra Nattpatruljen fra 29-08-2013 her på Nett-tvplay.com

Nattpatruljen

 
Nattpatruljen på TVNorge er en norskprodusert virkelighetsserie som følger politiet på nattpatrulje i forskjellige norske byer og bygder.

Selv om dokusåpen har god tilgang på livets skyggesider, har produsentene likevel valgt å stort sett holde fokuset på de individuelle politibetjentene og de store og små utfordringene de møter i løpet av en nattevakt. De store forskjellene mellom by og land blir også belyst. Nattpatruljen gir dermed et nærgående møte med og godt innblikk i politiets arbeidsmåter og tankesett.

TVNorge har tidligere også produsert Politiet som var mer actionpreget; Nattpatruljen er hakket mer dvelende. Så langt har det blitt laget 48 episoder av Nattpatruljen. Du kan se alle på nett-tvplay.com.

 

Se alle episodene av Nattpatruljen i reprise nå. Nattpatruljen er et TV-program fra . Nattpatruljen ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Nattpatruljen Nett-tv Play -

 

Nattpatruljen Play: har du gått glipp av Nattpatruljen? Se alle episodene her. Nattpatruljen er et TV-program fra . Se alle episodene av  Nattpatruljen i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens