- annonse -

Nytt på nytt

Se TV-program fra Nytt på nytt fra 11-10-2019 her på Nett-tvplay.com

Nytt på nytt

 
Nytt på nytt er et norskprodusert panelprogram på NRK som fleiper med nyhetene i uken som gikk. To lag kjemper om hvem som har best oversikt over nyhetsbildet, selv om det blant gjestene synes å være  viktigere å være morsom enn å ha rett. Nytt på nytt er en av NRKs største underholdningssuksesser, og har vunnet hele fem Gullrutenpriser og fem Komipriser.

På toppen av disse kommer de tre Gullrutenprisene Jon Almaas har vunnet for beste programleder. r042tv Almaas har også vunnet Riksmålsforbundets Lytterpris. Nytt på nytt er basert på det britiske programmet Have I got News for You. Nett-tvplay.com byr på mange forskjellige humorprogrammer, og Nytt på Nytt er et av dem.

Programleder er Jon Almaas, og faste gjester i studio er Knut Nærum og Linn Skåber. 

Se alle episodene av Nytt på nytt i reprise nå. Nytt på nytt er et TV-program fra . Nytt på nytt ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Nytt på nytt Nett-tv Play -

 

Nytt på nytt Play: har du gått glipp av Nytt på nytt? Se alle episodene her. Nytt på nytt er et TV-program fra . Se alle episodene av  Nytt på nytt i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens