- annonse -

Oppdag Stillehavet

Se TV-program fra Oppdag Stillehavet fra 04-06-2015 her på Nett-tvplay.com

Oppdag Stillehavet

Oppdag Stillehavet er en naturdokumentarserie fra BBC og Discovery Channel som tar oss med til en rekke destinasjoner i Stillehavsområdet for å utforske både natur- og kulturhistorie, samt miljøutfordringer i området.

Hvordan har livet tilpasset seg et område med så enorme avstander og havdybder, og med så sterke vinder og strømmer? I løpet av seks episoder sveiper serien over alt fra Fiji til Påskeøya og New Zealand, og den gjør det med en fototeknisk finesse som er til å miste pusten av.

Nett-tvplay.com har en rekke naturdokumentarer på lager, og Oppdag Stillehavet er en av disse. Oppdag Stillehavet sendes også på NRK.
 

Se alle episodene av Oppdag Stillehavet i reprise nå. Oppdag Stillehavet er et TV-program fra . Oppdag Stillehavet ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Oppdag Stillehavet Nett-tv Play -

 

Oppdag Stillehavet Play: har du gått glipp av Oppdag Stillehavet? Se alle episodene her. Oppdag Stillehavet er et TV-program fra . Se alle episodene av  Oppdag Stillehavet i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens