- annonse -

Ørnen

Se TV-program fra Ørnen fra 18-06-2013 her på Nett-tvplay.com

Ørnen

Rekken av kritikerroste danske tv-serier vil tydeligvis ingen ende ta, og Ørnen på NRK føyer seg fint  inn i rekken av svartsynte spenningsserier fra våre naboer i sør. Serien handler om Hallgrim Ørn «Ørnen» Hallgrimson, en politietterforsker med mørk fortid og et komplisert kjærlighetsliv. 

«Ørnen» leder et spesial team i etterforskningen av grov internasjonal kriminalitet, så her er det like deler spenning og karakterdrama. Nett-tvplay.com byr på en rekke nordiske krimserier, og Ørnen er en av disse.

I likhet med en rekke andre skandinaviske krimserier fra de siste årene, er Ørnen en nordisk samproduksjon (så se opp for kjente norske tv-fjes!), og selv om historien er lagt til Danmark foregår handlingen i flere nordeuropeiske land.

Jens Albinus har høstet mye ros for sin rolle som Hallgrim Ørn «Ørnen» Hallgrimson, og Ørnen vant i 2010 en Emmy-pris for beste utenlandske tv-drama.
 

Se alle episodene av Ørnen i reprise nå. Ørnen er et TV-program fra . Ørnen ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Ørnen Nett-tv Play -

 

Ørnen Play: har du gått glipp av Ørnen? Se alle episodene her. Ørnen er et TV-program fra . Se alle episodene av  Ørnen i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens