- annonse -

Paradise Hotel

Se TV-program fra Paradise Hotel fra 02-06-2016 her på Nett-tvplay.com

Paradise Hotel


 
TV3s Paradise Hotel er en reality-serie som handler om en gjeng med single gutter og jenter som konkurrerer om å få bli værende lengst mulig på et luksushotell I Acapulco i Mexico.

Opprinnelig var dette et amerikansk konsept. Den norske versjonen startet på TV3 I 2009. De to vinnerne, paret som klarer å bli værende lengst, får dele en pengepremie på 300.000 norske kroner. Deltakeren som ikke klarer å bli værende I det gode selskap som er fyllt med intriger, sjalusi og konflikter, må da flytte inn på det som kalles “solorommet”. Her må vedkommende bli en uke og får deretter en sjanse til å overtale en annen til å bytte med seg.

En gang I uken er det par-seremoni der en ny deltaker får muligheten til å komme til luksushotellet. Presset kan lett bli for mye for sarte sjeler her, og det er helt avgjørende at man har vilje til å takle alt styret hvis man vil bli værende I TV3s Paradise Hotel.

 

Se alle episodene av Paradise Hotel i reprise nå. Paradise Hotel er et TV-program fra . Paradise Hotel ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Paradise Hotel Nett-tv Play -

 

Paradise Hotel Play: har du gått glipp av Paradise Hotel? Se alle episodene her. Paradise Hotel er et TV-program fra . Se alle episodene av  Paradise Hotel i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens