- annonse -

Påskekveld

Se TV-program fra Påskekveld fra 31-03-2013 her på Nett-tvplay.com

Påskekveld

Påskekveld er et lettere underholdningsprogram og talkshow tilpasset påskehøytiden, og er på mange måter en slags påskevariant av NRKs Sommeråpent. Programmet er som seg hør og bør, direktesendt fra påskefjellet, nærmere bestemt Geilo, og det blir gjester i studio, musikk, og en rekke faste innslag.

Her blir det lett prat om løst og fast, myke nyheter, og kjente gjester som byr på seg selv. Selvfølgelig vies en del tid også til værmelding; det er jo påske, og folk skal ut på ski! Programleder er Øyvor Bakke.

Dersom du gikk glipp av Påskekveld på NRK1, kan du alltids gjennopplive påskestemningen på nettet, nærmere bestemt via nett-tvplay.com.
 

Se alle episodene av Påskekveld i reprise nå. Påskekveld er et TV-program fra . Påskekveld ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Påskekveld Nett-tv Play -

 

Påskekveld Play: har du gått glipp av Påskekveld? Se alle episodene her. Påskekveld er et TV-program fra . Se alle episodene av  Påskekveld i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens