- annonse -

Påskenøtter

Se TV-program fra Påskenøtter fra 20-04-2019 her på Nett-tvplay.com

Påskenøtter

Påskenøtter er et kjent og kjært quiz-, rebus- og konkurranseprogram som sendes på NRK hver påske. Programmet er tradisjonelt sett et av de mest populære programmene på tv i påskehøytiden.

Påskenøtter har blitt både et begrep og en institusjon, og har avstedkommet  en rekke kopier i forskjellige formater, i tillegg til NRKs egne Julenøtter. Mange vil nok først og fremst forbinde programmet med NRK-veteranen Roald Øyen, som ledet den visuelle spørreleken fra 1984 og helt fram til han pensjonerte seg i 2011.

I de senere årene har Øystein Bache og Rune Gokstad overtatt denne rollen, og tilført det tradisjonsrike programmet både fornyelse og en større dose humor. Gikk du glipp av Påskenøtter? Du kan se alle episodene via nett-tvplay.com.


 

Se alle episodene av Påskenøtter i reprise nå. Påskenøtter er et TV-program fra . Påskenøtter ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Påskenøtter Nett-tv Play -

 

Påskenøtter Play: har du gått glipp av Påskenøtter? Se alle episodene her. Påskenøtter er et TV-program fra . Se alle episodene av  Påskenøtter i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens