- annonse -

Pengene på bordet

Se TV-program fra Pengene på bordet fra 23-08-2013 her på Nett-tvplay.com

Pengene på bordet

Pengene på bordet er et norsk gameshow fra TV2 hvor det står om millioner. To deltakere får utdelt to millioner kroner. For å kunne ta med seg hele pengepotten hjem, må de svare korrekt på åtte spørsmål og satse riktig videre.

Pengene på bordet sendes tre ganger i uken, og dersom du gikk glipp av en sending kan du alltids se den om igjen via nett-tvplay.com. Noe av spenningen henter programmet fra at det er forskjellige par med en eller annen tilknytning til hverandre som må spille sammen for å vinne. Hva skjer når de satser feil?

Programleder for Pengene på bordet er Sturla Berg-Johansen som under Gullrutenutdelingen i 2008 fikk utdelt den prestisjetunge «Folkets pris».


 

Se alle episodene av Pengene på bordet i reprise nå. Pengene på bordet er et TV-program fra . Pengene på bordet ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Pengene på bordet Nett-tv Play -

 

Pengene på bordet Play: har du gått glipp av Pengene på bordet? Se alle episodene her. Pengene på bordet er et TV-program fra . Se alle episodene av  Pengene på bordet i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens