- annonse -

Popstokk

Se TV-program fra Popstokk fra 13-01-2012 her på Nett-tvplay.com

Popstokk

Popstokk er det nyeste tilskuddet til NRKs såkalte «Gullrekke» . Her kjemper to kjendislag spekket med norske komikere og artister om hvilket lag som er best, ikke bare i et musikalsk quiz-show, men også om hvem som klarer å ta de beste musikalske innslagene på hælen.

Programleder for Popstokk er Erik Solbakken, som har lang erfaring fra diverse programmer på NRK Super. Solbakken står i tillegg for en del morsomme innslag underveis. Nedslagsfeltet til Popstokk er vidt, og musikkreferansene spenner derfor fra bestemors gamle favoritter til det nyeste innen popmusikk.

Så langt har Popstokk fått gode kritikker, og for mange framstår det nok som en litt mer ungdommelig variant av Ivar Dyrhaugs Beat for Beat. Nett-tvplay.com byr på mange helgeunderholdningsprogrammer du kan se hele uka, og Popstokk er et av disse.
 

Se alle episodene av Popstokk i reprise nå. Popstokk er et TV-program fra . Popstokk ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Popstokk Nett-tv Play -

 

Popstokk Play: har du gått glipp av Popstokk? Se alle episodene her. Popstokk er et TV-program fra . Se alle episodene av  Popstokk i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens