- annonse -

Privat praksis (6)

Se TV-program fra Privat praksis (6) fra 26-03-2013 her på Nett-tvplay.com

Privat praksis (6)

Privat praksis er et legedrama på TV2, med Kate Walsh i hovedrollen som Addison. Addison har flyttet fra Seattle hvor hun jobbet på et stort sykehus til Los Angeles, hvor hun nå har startet sin egen praksis.

Serien handler mest om henne, men også kollegene og hvordan de og de forskjellige pasientene som er innom forholder seg til hverandre. På toppen av dette krever privatlivet sitt. Privat praksis er en spin-off av den populære dramaserien Grey’s Anatomy. 

I de øvrige rollene finner vi Tim Daly som Peter Wilder, Audra McDonald som Naomi Bennett, Paul Adelstein som Cooper Freedman, og KaDee Strickland som Charlotte King. Det har blitt laget totalt seks sesonger av Privat Praksis.

Du kan se alle episodene av Privat praksis og andre dramaserier via nett-tvplay.com.
 

Se alle episodene av Privat praksis (6) i reprise nå. Privat praksis (6) er et TV-program fra . Privat praksis (6) ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Privat praksis (6) Nett-tv Play -

 

Privat praksis (6) Play: har du gått glipp av Privat praksis (6)? Se alle episodene her. Privat praksis (6) er et TV-program fra . Se alle episodene av  Privat praksis (6) i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens