- annonse -

Rome

Se TV-program fra Rome fra 02-05-2014 her på Nett-tvplay.com

Rome

NRK er kanskje Norges beste kanal når det kommer til storslåtte dramaserier, og hva er vel ikke mer naturlig enn at den påkostede serien Rome får en plass i statskanalen?

Rome tar utgangspunkt i Julius Cæsars romerrepublikk fra rundt femti år før Kristus, og gir et nærgående og ærlig portrett av Romas borgere, sex, krig, og politiske intriger i Romerriket. Det gjøres ved å følge livene til to vanlige romerske soldater, Lucius Vorenus og Titus Pullo, spilt av Kevin McKidd og Ray Stevenson.

Rome er laget i samarbeid mellom BBC og HBO, og vises i Norge på NRK2 og NRK3, men du kan også se den storslåtte sandaldramaserien via nett-tvplay.com. Rome har vunnet en rekke Emmy-, Golden Globe-, og BAFTA-priser, for å nevne noen.

 

Se alle episodene av Rome i reprise nå. Rome er et TV-program fra . Rome ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Rome Nett-tv Play -

 

Rome Play: har du gått glipp av Rome? Se alle episodene her. Rome er et TV-program fra . Se alle episodene av  Rome i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens