- annonse -

Sara og Selma

Se TV-program fra Sara og Selma fra 27-04-2013 her på Nett-tvplay.com

Sara og Selma

Sara og Selma er en norsk situasjonskomedie fra TV2, med Hege Schøyen i hovedrollen som den enslige professoren Sara. Sara bor sammen med hunden Selma og broren Jonas, spilt av Christian Skolmen, i et stort hus.

Etter hvert utvikler hun et forhold til den tjue år yngre leietakeren, studenten Thomas, spilt av Henrik Holmen. De prøver med begrenset hell å holde forholdet skjult for omverdenen, men det er ikke så lett når både datteren og eksmannen har en tendens til å dukke opp på de mest ubeleilige tidspunkt.

Du kan se alle episodene av Sara og Selma via nett-tvplay.com.
 

Se alle episodene av Sara og Selma i reprise nå. Sara og Selma er et TV-program fra . Sara og Selma ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Sara og Selma Nett-tv Play -

 

Sara og Selma Play: har du gått glipp av Sara og Selma? Se alle episodene her. Sara og Selma er et TV-program fra . Se alle episodene av  Sara og Selma i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens