- annonse -

Sauen Shaun

Se TV-program fra Sauen Shaun fra 21-04-2017 her på Nett-tvplay.com

Sauen Shaun

 
Sauen Shaun er et engelskprodusert barne-TV program som handler om en veldig nysgjerrig sau som ofte er i trøbbel med sauehunden Bitzer, bonden, og ikke minst de ufordragelige grisene.

Animasjonsfilmene er helt uten dialog, og både dyr og mennesker gjør seg forstått ved hjelp av kroppsspråk, breking, grynting og sukk. tby47tvt Sauen Shaun er produsert av Aardman, selskapet som lager filmene om Wallace og Gromit, og det var i filmen Wallace forelsker seg at Sauen Shaun gjorde sin debut. De morsomme dokkefilmene har vunnet en rekke priser og nærmest oppnådd kultstatus i Norge, og du kan se alle episodene av Sauen Shaun hos nett-tvplay.com.

En helaftens spillefilm med Sauen Shaun er på trappene til 2014.
 

Se alle episodene av Sauen Shaun i reprise nå. Sauen Shaun er et TV-program fra . Sauen Shaun ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Sauen Shaun Nett-tv Play -

 

Sauen Shaun Play: har du gått glipp av Sauen Shaun? Se alle episodene her. Sauen Shaun er et TV-program fra . Se alle episodene av  Sauen Shaun i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens