- annonse -

Scott og Bailey

Se TV-program fra Scott og Bailey fra 31-08-2018 her på Nett-tvplay.com

Scott og Bailey

Scott og Bailey er en krimserie på NRK1 i klassisk engelsk stil. Handlingen er lagt til Manchester i Nord-England, og følger de to drapsetterforskerne Janet Scott og Rachel Bailey både hjemme og på jobb.

De to er veldig forskjellige typer; Scott er av den livlige og innfallsrike typen, noe som nok kan irritere den litt mer tilbaketrukne og mer ettertenksomme familiekvinnen Bailey. Like fullt er de gode venner, og møter mange utfordringer sammen, enten det dreier seg om groteske mord eller turbulente kjærlighetsliv.

Scott og Bailey er en av mange krimserier du kan følge via nett-tvplay.com. I hovedrollene som Janet Scott og Rachel Bailey finnner vi Lesley Sharp og Suranne Jones. Sistnevnte er også en av skaperne av serien. 

Se alle episodene av Scott og Bailey i reprise nå. Scott og Bailey er et TV-program fra . Scott og Bailey ser du på Nett-tvplay.com.

- annonse -


Scott og Bailey Nett-tv Play -

 

Scott og Bailey Play: har du gått glipp av Scott og Bailey? Se alle episodene her. Scott og Bailey er et TV-program fra . Se alle episodene av  Scott og Bailey i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play.


Nett-tv PlayNRK 1 Nett-TV
  NRK 1 Nett-TV


NRK 2 Nett-TV
  NRK 2 Nett-TV


TV2 Play
  TV2 Play


NRK 3 Nett-TV
  NRK 3 Nett-TV


TV3 Play
  TV3 Play


TV4 Play
  TV4 Play


NRK Super Nett-TV
  NRK Super


Gått glipp av et TV-program? På nett-tvplay.com kan du se tilgjengelige TV-program fra NRK1 Nett-TV, NRK 2 Nett-TV, TV2 Play, NRK 3 Nett-TV, TV3 Play, TV4 Play, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or England,...) online.

Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay.com

TV-programmene, redaktørens